Visun Villisika

Villisian kasvatusta ja -lihan suoramyyntiä Visuvedellä ja reko-lähiruokarenkaissa mm. Pirkanmaalla, Uusimaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa ja Satakunnassa.

Villisikaburgereita, -makkaraa ja -hotdogeja ym. herkkuja tapahtumissa ympäri Suomen.

Myös catering!

Tervetuloa tutustumaan!

Pienen Juurileipomomme löydät täältä

Meistä

Muutimme Tampereelta Visuvedelle syksyllä 2006 mukanamme koira ja kissa. Eläinrakkaina perheemme kasvoi pikapuoliin hevosilla ja vuohilla sekä  muutamalla koiralla ja kissalla lisää.

Kesällä 2014 Pihaamme muutti 2kesäpossua ja siitä se possu innostus lähti. Asiaan tutustuttuamme alkuvuodesta 2015 possuaitauksiin muutti villisikoja kasvamaan.

Alusta lähtien on taustalla siintänyt ajatus toimeentulosta eläinten parissa ja sitä lähdettiin toteuttamaan heti villisikojen saavuttua meille vaikka yritys laitetiin ensin pystyyn sivutoimisena. Villisikojen määrä on nyt kesällä 2017 kasvanut n. 80:een.  Ja Kaisa onkin ryhtynyt toukokuusta lähtien täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

Villisioista ja lihasta:

Villisikojen kasvatus aika on 2-2,5vuotta joka tuo sen lihaan aivan oman makunsa. Villisian kasvatus on myös EU-tukien ulkopuolella.

Villisikamme elävät laumoissa ulkotarhoissaan ympäri vuoden, maata tonkien, mutakylvyistä nauttien sekä nukkuvat pesäkopeissaan tuulelta ja sateelta suojassa. Villisiat ruokitaan lähiruualla suoraan paikallisilta viljelijöiltä hankitulla viljalla ja perunalla sekä kausikasviksilla. Villisikamme eivät saa teollisia rehuja.
Villisikamme lopetetaan myös stressittömästi tilallamme, jonka jälkeen ruhot kuljetetaan välittömästi teurastamolle mistä noudamme vakuumiin pakatut lihat.

Tuotteet ja palvelut

Myymme villisikojemme lihaa ja jalosteita suoramyyntinä tilaltamme sovittaessa.

Kierrämme epäsäännöllisesti REKO lähiruokarenkaita Pirkanmaalla, Satakunnassa, Uudellamaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Valmistamme villisiasta herkullisia burgereita.

Käytämme vain lähituotteita esim: Kotileipomon suussa sulavan sämpylän välissä on 100% villisikapihvi, tuoretta paikallista salaattia, oma valmistamaamme herkullista sipulihilloketta, Ruoveden herkun vain meille tehtyä piparjuurimajoneesia ja lähijuustolan kermaistajuustoa.

Villisikaburgereita, -hodareita ja -makkaroita käymme paistamassa kesän monissa tapahtumissa. Kannattaa seurata tapahtumakalenteria tai facebook sivujamme  niin tiedät missä ja milloin pääset burgereillamme herkuttelemaan.

Meidät voit myös tilata omiin tai yrityksesi juhliin/tyky-päiville. Kysy tarjous!

   

 

Tapahtumakalenteri

VillisikaBurgerit paistuu kesän aikana mm. seuraavissa tapahtumissa 2019:

2019 tapahtumat julkaistaa kevään aikana!