Meistä

Muutimme Tampereelta Visuvedelle syksyllä 2006 mukanamme koira ja kissa. Eläinrakkaina perheemme kasvoi pikapuoliin hevosilla ja vuohilla sekä  muutamalla koiralla ja kissalla lisää.

Kesällä 2014 Pihaamme muutti 2kesäpossua ja siitä se possu innostus lähti. Asiaan tutustuttuamme alkuvuodesta 2015 possuaitauksiin muutti villisikoja kasvamaan.

Alusta lähtien on taustalla siintänyt ajatus toimeentulosta eläinten parissa ja sitä lähdettiin toteuttamaan heti villisikojen saavuttua meille vaikka yritys laitetiin ensin pystyyn sivutoimisena. Villisikojen määrä on nyt kesällä 2017 kasvanut n. 80:een.  Ja Kaisa onkin ryhtynyt toukokuusta lähtien täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

Villisioista ja lihasta:

Villisikojen kasvatus aika on 2-2,5vuotta joka tuo sen lihaan aivan oman makunsa. Villisian kasvatus on myös EU-tukien ulkopuolella.

Villisikamme elävät laumoissa ulkotarhoissaan ympäri vuoden, maata tonkien, mutakylvyistä nauttien sekä nukkuvat pesäkopeissaan tuulelta ja sateelta suojassa. Villisiat ruokitaan lähiruualla suoraan paikallisilta viljelijöiltä hankitulla viljalla ja perunalla sekä kausikasviksilla. Villisikamme eivät saa teollisia rehuja.
Villisikamme lopetetaan myös stressittömästi tilallamme, jonka jälkeen ruhot kuljetetaan välittömästi teurastamolle mistä noudamme vakuumiin pakatut lihat.